rowdie

Alla inlägg under maj 2012

Av Emelie - 20 maj 2012 12:05

Hejsan !!=:)Har varit på fest och inte haft något internet därav inga inlägg ;) men är iaf påväg hem nu, tänkte skriva mer när jag kommer hem och har en dator ;) puss !

Av Emelie - 18 maj 2012 14:02

Tjenare !


Jag kom på att jag vill tipsa om 4 vääldigt bra böcker ! :) De heter; Eragon, Den äldste, Brisingr och Arvtagaren. :) De är några av de bästa böckerna jga har läst ! Gillar du fantasy fast inte överdriven fantasy, action, ej långtråkiga böcker, kärlek osv, så är detta böckerna för dig ! De har allt, verkligen allt ! :) Dock ska man nog ha "läsvana" osv, det kan förkomma konstiga ord och har man inte så stor läsvana kan det vara lite svårt att hänga med ;) Men somsagt, köp dem, läs dem, älska dem !


Puss


//Rowdie


 

Av Emelie - 18 maj 2012 11:17

Hejsan!


Nu när jag suttit och bölat till sista avsnittet av Greys Anatomy så tänkte jag skirva ett inlägg   

Sååå sorgligt verkligen...ska inte säga vem som dog, men det var något av det sorgligaste jag har sett...en av mina favoritkaraktärer..    Men men...nu är det bara att vänta till september, som jag hoppar kommer snart ! 


Men snart ska man väl börja packa å duscha, så vi hörs ! ^^


Puss


//Rowdie


Av Emelie - 17 maj 2012 19:41

Hejsan alla glada !^^


Tänkte skriva ett inlägg tidigare, men pga olika saker blev det ej så xD 

Men men, idag har varit rätt slappt, var skönt att få sova "länge"    Men sedan åkte man ut till stallet och hoppade lite med Grandeur, vilket gick väldigt bra ^^ Det kommer bli mer hoppning i framtiden, känns skönt !    Dock blev det inte så högt, ca 80 cm, var själv och orkade inte hoppa av hela tiden    Och jag anser inte att man måste hoppa högt hela tiden (även om det är kul  ), det roligaste är när min plutt hoppar så fint som han faktiskt kan ^^ 


Imorgon ska man först kolla på sista avsnittet av Greys Anatomy (!) innan man ska göra sig klar för att åka ner till Anna och hennes son Nils då hon ska ha inflyttningsfest/födelsedagsfest    Ska bli skönt att komma bort från Norrtälje!!!!!!


Hoppas ni också haft en bra dag !   


Puss 


//Rowdie

Av Emelie - 16 maj 2012 19:33

Hej igen !


Nu tänkte jag presentera mig lite !   


Jag är en glad och livlig tjej på 16 vårar som har hunnit uppleva den första stora kärleken och sedan få hjärtat krossat.

Jag älskar min familj och vänner över allt annat. Jag bodde i Vaxholm tills jag var 10, då flyttade vi till ett ställe strax utanför Norrtälje    Jag går just nu på Roslagsskolan i nian, och ska börja på Roden i höst där jag har sökt till Sam-sam och Ekonomi-ekonomi. 

Min familj består av min mamma, min pappa, vår hund och våran häst, som också kommr figuera lite i bloggen ^^

Mina närmaste vänner är Michelle, Linnea och Malin som jag älskar mest av allt, Malin träffar jag dock inte så ofta eftersom hon bor i Eskilstuna   

Jag spelade fotboll när jag var yngre i ca 4 år, men det blev inte så mycket efter vi flyttat tyvärr :/ Nu är min enda sport ridning, som jag trivs bra med ^^ Eller ja, gymmet finns ju oxå ^^

Jag vet inte om jag kan kalla mig aktiv :P Har somsagt gått på gym i ca ett år, men har tröttnat lite så tänkte inte köra liak ofta som förut, istället så har jag precis fått ett Zumba fitness paket så jag kan köra hemma   


Något som också kommer figurera i min blogg är popduon Jedward från Irland, som betyder väldigt mycket för mig. Har sett dem live 2 gånger, första gången 17 september 2011 och andra gången 27 januari 2012. Sist rörde jag även Johns arm (  ), inte mycket att skryta med, men lite iallafall    Hoppas på att möta dem någondag, min stora dröm! 


I min framtid tänkte jag satsa på att bli polis, något som ligger mig varmt om hjärtat !


Så, där har ni en kort sammamfattning av mig    Haha juste, Rowdie är bara ett smeknamn några killar i min klass kom på, mitt riktiga namn är Emelie     


Hare gött !


//Rowdie


Gammal bild på mig och min Grandeur :) (utalas Grandör)  


Av Emelie - 16 maj 2012 17:44

Hejsan !   


Det blir bara ett kort första inlägg, tänkte kanske fundera ut en liten bättre design om jag lyckas ladda ner nåt bra program !    Men senare idag tänkte jag skriva ett inlägg där ni får lära känna mig lite bättre ! =:) 


Puss !


//Rowdie

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vet egentligen inte vad jag ska skriva här, men i denna blogg kommer du läsa om mig, mina hästar, mina vänner, min familj och One Direction ;) Och har en galen crush på Harry Styles, så ja honom kommer ni få läsa om vääldigt mycket ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards